KUNSTWERKVOORBEELD IN 24H-GRATIS VERZENDING

Ik heb een kans genomen met Portrait My Pet en ik ben super tevreden

I Took A Chance With Portrait My Pet and I'm Super Satisfied
I Took A Chance With Portrait My Pet and I'm Super Satisfied

Uw ervaring met portrait my pet

Soms neem je een kans, en dat loont. Zo was het voor mij ook toen ik een portret van mijn geliefde kat bestelde. Ik was net verhuisd van een appartement in Brooklyn naar een slaapkamer in Manhattan en had nog geen meubels of decoraties voor mijn nieuwe plek gevonden.

Ik voelde me eerst eenzaam en had heimwee – en toen stond er een enorme doos voor mijn deur! Het bleek dat mijn studiekamergenoot me het portret van onze kat van Portrait My Pet cadeau had gedaan. Ze wist hoeveel ik van onze lieve poes thuis hield, dus ze dacht dat dit iets leuks zou zijn om in huis te hebben, omdat ze er niet meer bij ons kon zijn.

Ik was in het begin sceptisch omdat ik niet zeker wist wat voor soort kwaliteit ze zouden produceren, gezien het feit dat ze zo betaalbaar waren in vergelijking met andere huisdierportret websites (en zelfs enkele aangepaste framingsites). Maar nadat ik de doos had geopend en had gezien wat ze met de foto van onze kat hadden gedaan, realiseerde ik me dat dit bedrijf de behoeften van zijn klanten echt begrijpt! Bovendien hielden ze zich aan al hun beloften: alles werd snel geleverd, er waren geen verborgen kosten of vergoedingen aan verbonden - gewoon pure vreugde daar voor me op canvaspapier. "

Ik zag de advertenties hier op Facebook en hoewel ze er goed uitzagen, was ik sceptisch. Maar mijn vriend moedigde me aan om het te doen. We hadden allebei iets nodig om over te lachen en het ging niet goed met mijn poes. Hij stierf 2 maanden nadat ze overleed, dus ik weet hoe waardevol het was om het portret te hebben.

Ik was eerst sceptisch. De advertenties zagen er goed uit, maar ik heb een aantal behoorlijk goed uitziende dingen gezien die in het echte leven niet zo goed uitpakken. Maar mijn vriend moedigde me aan om het te doen. Hij zei dat we allebei iets nodig hadden om over te lachen en dat het helemaal niet goed ging met onze kat. Ze stierf 2 maanden nadat hij overleed en ik weet hoe waardevol het was om het portret te hebben.

Ik had het moeilijk om mijn meisje in de doos te krijgen (ze is een kieskeurige eter). Maar toen ze er eenmaal was en ik haar portret op hun website zag, wist ik dat het de moeite waard was! Het leek precies op haar!

Ze had prachtige ogen die altijd wijd open stonden, zelfs als ze sliep; ze zouden je hart doen smelten :)

Het proces begon ermee dat ze vroegen om een foto van mijn kat waarop haar ogen duidelijk te zien waren. Ze zeiden wel dat als de eerste poging niet overeenkwam met de ogen, ze het zonder extra kosten opnieuw zouden doen.

Het proces begon ermee dat ze vroegen om een foto van mijn kat waarop haar ogen duidelijk te zien waren. Ze zeiden wel dat als de eerste poging niet overeenkwam met de ogen, ze het zonder extra kosten opnieuw zouden doen.

Ik vond het heel gemakkelijk om een foto van mijn kat te maken en deze naar hen te sturen. Ik was super enthousiast omdat ik het eindproduct te allen tijde in mijn e-mailinbox kon zien!

Toen ik zag dat ze me een e-mail hadden gestuurd met de mededeling dat mijn portret klaar was om opgehaald te worden, was ik erg enthousiast! Het was net kerstochtend :)

Het portret lijkt precies op mijn kat Sophie. De kunstenaar heeft geweldig werk geleverd door haar gezichtsuitdrukkingen vast te leggen en haar vacht correct te kleuren, zodat ze er net zo uitziet als zijzelf, maar in tekenvorm!

Als u op zoek bent naar iets speciaals om aan uw muur te hangen of op uw bureau te houden, is dit zeker het overwegen waard.

Portrait My Pet

Het duurde ongeveer 3 dagen voordat het in de post arriveerde en in het begin maakte ik me zorgen omdat het portret te donker leek, maar toen ik het eenmaal in mijn kantoor had opgehangen, deed het licht haar ogen tot leven komen! Het is zo levensecht!

Wanneer u uw portret voor het eerst ontvangt, raak dan niet in paniek als het er te donker of te licht uitziet. Zodra het in je huis hangt en het natuurlijke daglicht krijgt, kunnen ze er heel anders uitzien dan toen je ze online zag. Mijn portret is genomen bij mij thuis buiten in direct zonlicht en ik dacht dat de kleuren misschien uit waren omdat mijn hond een zwarte labmix is met gouden accenten, maar toen ik het eenmaal binnen ophing in een kamer met ramen aan weerszijden en natuurlijk licht dat doorkwam, waren haar ogen letterlijk sprankelend! Het was zo mooi!

Ik heb dit laten maken als cadeau voor verschillende vrienden die honden bezitten en iedereen heeft gezegd hoe levensecht hun huisdier eruit ziet! Ze vonden het geweldig om hun dier voor altijd op zo'n artistieke manier gevangen te zien!

Een vriend hield zoveel van de hare dat ze die van haar tentoonstelde door hem boven haar haardmantel te hangen, zodat iedereen beide kanten tegelijk kon bewonderen: aan de ene kant lag hun kat vredig naast hen te slapen, terwijl hij aan de andere kant wat birdies buiten onder zijn favoriete boom achtervolgde.

Het is nu een van mijn meest gekoesterde bezittingen - en ik krijg er veel complimenten over van vrienden en collega's!

Ik denk dat het belangrijk is om een tastbare herinnering aan je geliefde huisdier te hebben, en dit portret is niet alleen mooi, maar ook ongelooflijk gedetailleerd. De kunstenaar heeft zelfs het kleine moedervlekje op het oor van mijn hond opgenomen! Ik heb zoveel complimenten gekregen van vrienden en collega's over hoe geweldig het portret eruit ziet, zowel persoonlijk als online.

Dit was de eerste keer dat ik een origineel kunstwerk voor mezelf bestelde, dus ik wist niet zeker wat ik kon verwachten bij het insturen van foto's van mijn hond (ik ben zelf niet erg artistiek). Toen ik het eindproduct per post ontving, was ik echter overweldigd door hoe goed het haar persoonlijkheid vastlegde en tegelijkertijd haar uiterlijk in het leven nauwkeurig weerspiegelde. Het voegde echt iets speciaals toe aan mijn huis - en hielp me wat gevoelens van verdriet te overwinnen toen ik terugdacht aan al die keren dat ik met haar terug in ons appartement of kampeertrips naar het westen doorbracht.

Portrait My Pet

We begrijpen hoe moeilijk het is om te wachten op het perfecte moment om uw huisdierportret te bestellen. Maar we weten ook dat als u uw bestelling nu niet plaatst, u onze exclusieve aanbiedingen misloopt en uiteindelijk meer betaalt dan u zou hebben als u vandaag had besteld. Daarom hebben we nu een speciale kortingscode! Gebruik Deze link Om 10% korting te krijgen op uw totale aankoop! Of stuur ons een e-mail op order@portrait-my-pet.com en we kunnen ervoor zorgen dat wat er ook gebeurt, vandaag een van de beste dagen ooit zal zijn!

0 Opmerkingen

laat een reactie achter
Follow

Ontdek onze aangepaste portretten voor huisdieren