Konstförhandsvisning i 24 timmar - gratis frakt

Jag tog en chans med porträtt mitt husdjur och jag är supernöjd

I Took A Chance With Portrait My Pet and I'm Super Satisfied
I Took A Chance With Portrait My Pet and I'm Super Satisfied

Din erfarenhet av porträtt mitt husdjur

Ibland tar du en chans och det lönar sig. Det var så för mig när jag beställde ett porträtt av min älskade katt. Jag hade just flyttat från en lägenhet i Brooklyn till ett sovrum på Manhattan och hade ännu inte hittat mig några möbler eller dekorationer för min nya plats.

Jag kände mig ensam och hemlängtad till en början - och sedan fanns det den här enorma rutan vid min dörr! Det visade sig att min college rumskamrat hade beställt mig porträttet av vår katt från porträtt mitt husdjur som en gåva. Hon visste hur mycket jag älskade vår söta kattunge hemma, så hon tyckte att det här skulle vara något trevligt att ha runt huset eftersom hon inte kunde vara där med oss ​​längre.

Jag var skeptisk till en början eftersom jag inte var säker på vilken typ av kvalitet de skulle producera med tanke på att de var så prisvärda jämfört med andra husdjursporträtt Webbplatser (och till och med några anpassade inramningssidor). Men efter att ha öppnat lådan och sett vad de hade gjort med vår kattfoto, insåg jag att det här företaget verkligen förstår sina kunders behov! Dessutom höll de alla sina löften: allt levererades snabbt, inga dolda kostnader eller avgifter bifogade överhuvudtaget-bara ren glädje precis där framför mig på dukpapper. "

Jag såg annonserna här på Facebook och medan de såg bra ut var jag skeptisk. Men min pojkvän uppmuntrade mig att göra det. Vi behövde båda något att le om och min tjejkatt gick inte bra. Han dog 2 månader efter att hon dött, så jag vet hur värdefullt det var att ha porträttet.

Jag var skeptisk till en början. Annonserna såg bra ut, men jag har sett några ganska snygga saker inte bli lika bra i verkliga livet. Men min pojkvän uppmuntrade mig att göra det. Han sa att vi båda behövde något att le om och vår katt gjorde det inte bra alls. Hon dog 2 månader efter att han dött och jag vet hur värdefullt det var att ha porträttet.

Jag hade svårt att få min tjej in i lådan (hon är en picky eater). Men när hon var där och jag såg henne porträtt på deras webbplats, visste jag att det var värt det! Det såg ut precis som henne!

Hon hade vackra ögon som alltid öppnades breda även när hon sov; De skulle få ditt hjärta att smälta :)

Processen började med att de bad om en bild av min katt som visade hennes ögon tydligt. De sa att om det första försöket inte matchade ögonen, skulle de göra om det utan extra kostnad.

Processen började med att de bad om en bild av min katt som visade hennes ögon tydligt. De sa att om det första försöket inte matchade ögonen, skulle de göra om det utan extra kostnad.

Jag tyckte att det var väldigt enkelt att ta en bild av min katt och skicka den till dem. Jag var super upphetsad för att jag alltid kunde se den färdiga produkten i min e -postinkorg!

När jag såg att de hade skickat ett e -postmeddelande till mig om att mitt porträtt var redo för hämtning, var jag väldigt upphetsad! Det var precis som Jul morgon :)

Porträttet ser exakt ut som min katt Sophie. Konstnären gjorde ett fantastiskt jobb med att fånga sina ansiktsuttryck och måla hennes päls korrekt så att hon ser precis ut som sig själv men i ritningsform!

Om du letar efter något speciellt för att hänga på din vägg eller hålla på ditt skrivbord är detta definitivt värt att överväga.

Porträtt mitt husdjur

Det tog ungefär tre dagar innan det anlände i posten och till en början oroade jag mig för att porträttet verkade för mörkt, men när jag hängde det på mitt kontor fick ljuset att hennes ögon skulle leva upp! Det är så mycket sant i livet!

När du först får ditt porträtt ska du inte få panik om det ser för mörkt eller för lätt ut. När det hänger i ditt hem och får dagens naturliga ljus kan de se helt annorlunda ut än de gjorde när du såg dem online. Mitt porträtt togs i mitt hus utanför i direkt solljus och jag tänkte att kanske färgerna var avstängda eftersom min hund är en svart labbmix med guldhöjdpunkter, men när jag hängde upp det i ett rum med fönster på båda sidor och naturlig belysning När hon kom igenom var hennes ögon bokstavligen glittrande! Det var så vackert!

Jag har gjort detta som gåvor för flera vänner som äger hundar och alla har sagt hur livslösa deras husdjur ser ut! De älskade att se deras djur fångas för alltid på ett så konstnärligt sätt!

En vän älskade hennes så mycket att hon satte ut sig genom att hänga den över sin öppen spis mantel så att alla kunde beundra båda sidor på en gång: en sida visade sin katt som sov lugnt bredvid dem medan han på andra sidan jagade några fåglar utanför under hans Favoritträd.

Det är en av mina mest uppskattade ägodelar nu - och jag får massor av komplimanger på det från både vänner och kollegor!

Jag tycker att det är viktigt att ha ett konkret minne av ditt älskade husdjur, och detta porträtt är inte bara vackert utan också otroligt detaljerat. Konstnären inkluderade till och med det lilla lilla födelsemärket på min hunds öra! Jag har fått så många komplimanger från vänner och kollegor om hur bra porträttet ser ut, både personligen och online.

Det här var min första gång jag beställde ett originalt konstverk för mig själv, så jag var inte säker på vad jag skulle förvänta mig när jag skickade in bilder av min hund (jag är inte särskilt konstnärlig). När jag fick den färdiga produkten i posten, blev jag dock blåst bort av hur bra det fångade hennes personlighet samtidigt som hon exakt återspeglade hennes utseende i livet. Det tilllade verkligen något speciellt till mitt hem - och hjälpte mig att övervinna vissa känslor av sorg när jag kom ihåg alla de tider som tillbringades med ryggen på vår lägenhet eller campingresor västerut.

Porträtt mitt husdjur

Vi förstår hur svårt det är att vänta på det perfekta ögonblicket för att beställa ditt husdjursporträtt. Men vi vet också att om du inte gör din beställning nu, kommer du att missa våra exklusiva erbjudanden och kommer att betala mer än du skulle ha gjort om du beställde idag. Det är därför vi har en speciell kupongkod på plats just nu! Använda sig av den här länken För att få 10% rabatt på ditt totala köp! Eller skicka ett e-postmeddelande på order@portrait-my-pet.com så kan vi hjälpa till att se till att oavsett vad, idag kommer att vara en av de bästa dagarna någonsin!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Utforska våra anpassade husdjursporträtt

Based on 338 reviews
97%
(329)
3%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Great Gift for anyone!

Great gift for family and/or friends. The quality of the picture is great work whether you go canvas or print. Highly recommended for any pet owner!

Absolutely fantastic

Lovely quality and print went for the A2 of my German shepherds, a real talking point when people come round, one of the prints was cut on arrival, contacted them and it was replaced in a few days. Customer service fantastic 5*

Cats as masters.

The portrait of my wife's cats in the masters outfits was superb. The whole process of downloading photos and ordering was really easy and from ordering to delivery was relatively quick. Would highly recommend.

My Son-In-Law is gonna love it!!!

I perused the numerous pages of options to Portrait My Pet and found the perfect option....the dog riding a motorcycle!!! James is also a motorcycle rider and I know he is going to love it for his birthday!!!

Cat of Thrones

This was a gift to my adult son. He is a lover of Game of Thrones and his cat. "This gift is beyond an A+" he said. Your idea was able to help me send my son an unusual and A+ gift!!!
We both love it!!

The very best I could hope for

Our cherished Tinkerbell died and I wanted to remember her as the queen she was. Potrait My Pet were kind and considerate with dry responsive customer service. the proof’s were shared quickly and the product was well packaged. Highly recommend.

Very good.

Very good.

Great gift!

The portrait was a great surprise gift!

Best Doggy gift

So pleased with this as a gift. Very easy to order and got shown an approval preview.very good quality image and paper. Blending in image amazing. Will be ordering one for my own dog.

Perfect Gift

Funny Pictures! Great service and fast delivery!

A beautiful memory

Following the loss of our beloved boy portrait my pet has brought back some amazing memories

Amazing service

So happy with the picture of my pup, nothing was too much trouble for them even though I asked for something specific!
We loved it so much we ordered another! Couldn’t recommend enough!

Excellent

Great prorate at a good price.

The canvas is perfect! I'm sure my son will love it!

Fabulous artwork and product. Very happy with my purchase.

Great price and end result.
100% happy and satisfied.
Can't wait to see my partners face when she unwraps it on Christmas day.

Fantastic and great quality product. Would highly recommend this website. I love my cat poster, thank you

thank you for letting me see what it would look like beforehand.. and for getting it to me so quickly!! I love it.

Loved our photo and got exactly what we wanted! This was a gift and the recipient is super happy. The owner worked with me and couldn't have been nicer!!

We were under the impression and thought we paid for canvas. We just got a photo on paper. We had it framed and it turned out very nice. I sent two emails about the canvas and heard nothing. Not sure if we would use this site again.

They worked with me to make exactly what I wanted! I'll definitely use them again for any canvas work I need done!

I am extremely thrilled with the portrait.
Excellent quality through and through.
Seller was helpful throughout.
Can't rate highly enough.

Bilbo

Lovely result thanks

Wonderful picture! Really helpful and Gresham communication 😊

Absolutely amazing! Louise was so great to communicate with and sent over a proof before going ahead with the print. Not only did she do a fantastic job of the picture itself, the canvas is brilliant quality. Highly recommend!